Erhverv

Se hvad vi tilbyder herunder.

En tryg samarbejdspartner til entreprise

Mangler du en samarbejdspartner til din entrepriseopgave? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor levere et overblik over hele arbejdsprocessen. Vores entrepriseopgaver, som er det største segment hos Egil Rasmussen, omfatter blandt andet sygehuse, boligforeninger og institutioner. Vi laver entrepriser indenfor renovering, nybyg, ombygning m.m.

Kompetent rådgivning og dialog

Ved at vælge Egil Rasmussen som samarbejdspartner får du en fagmand, der med stor erfaring og viden kan sikre dig en grundig og kompetent rådgivning gennem hele processen. Vi vægter desuden en åben, ærlig og løbende dialog højt. Vores netværk er stort og sikrer et tæt samarbejde med forskellige entreprenører i udførelsen af en lang række fag-, stor- og hovedentrepriser.

Afdelingen hos Egil Rasmussen Esbjerg A/S ledes af veluddannede og erfarne funktionærer, som med solide kompetencer indenfor kalkulation og entreprisestyring sikrer det rigtige fundament og en professionel udførelse af vores byggesager.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne drøfte din opgave med dig. Kontakt os på telefon 75 92 17 88 eller på mail tommy@er-esbjerg.dk.

null

Entrepriser

Læs mere her

null

Service for erhverv

Læs mere her

null

Projekter

Læs mere her

Ring til os
Skriv til os
Søg job