Fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise i Esbjerg og omegn

Hos Egil Rasmussen Esbjerg står vi klar til at hjælpe med dit projekt, uanset om der er tale om fag-, hoved-, eller totalentreprise

Vi tilbyder fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise til privat og erhverv

Hos Egil Rasmussen Esbjerg A/S har vi stor erfaring med fagentreprise, hovedentreprise såvel som totalentreprise. Vi tilbyder at stå for din entreprise, uanset om du skal have bygget en ny bolig, have renoveret den eksisterende, eller som erhvervskunde skal have etableret nye og tidssvarende lokaler.

Vi har egen entrepriseafdeling i virksomheden og samarbejder med et bredt netværk af underleverandører. Vores samarbejdspartner har ligeledes mange års erfaring og har udført en bred række entreprise opgaver. Hos Egil Rasmussen Esbjerg A/S hjælper vi både private og erhvervskunder med deres byggerier i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn.

Byggefirma med egen fag-, hoved-, og totalentreprise i Esbjerg

Søger du et tømrerfirma, der kan stå for fag-, hoved-, eller totalentreprise på et nybyggeri, en ombygning eller en større renovering? Hos Egil Rasmussen Esbjerg A/S har vi en selvstændig entrepriseafdeling og kan løfte alle typer entrepriser.

Afdelingen ledes af et hold af veluddannede og erfarne funktionærer, som har solide kompetencer indenfor kalkulation og entreprisestyring, dermed er du sikret det rette fundament og en professionel udførelse af alle byggesager under totalentreprise.

Vi opererer i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn, og vi tager også gerne styring på dit byggeprojekt, hvis du vil være sikker på, at der lægges vægt på kvalitet, effektivitet, overholdelse af aftaler, tidsplaner og budget hele vejen igennem processen.

Vi kan påtage os alle typer entrepriseopgaver

Entrepriseopgaver er vores virksomheds største segment, og i vores entrepriseafdeling beskæftiger vi os med alle former for entreprise. Vi har et stærkt netværk af faste underleverandører, og derudover har vi størrelsen til at købe stort ind, så du som vores kunde altid får konkurrencedygtige og skarpe priser. Vi kan stå for entrepriseopgaven ved såvel nybyggeri som ombygning og renovering – og vedligeholdelse af bygninger under vores byggeservice. Vi udfører bl.a entrepriseopgaver for sygehuse, boligforeninger, institutioner, erhvervsvirksomheder og private bygherrer. Så uanset om du har behov for hovedentreprise eller totalentreprise står vi klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål til vores fag-, hoved-, og totalentreprise?

Vi tager hånd om dit projekt og er med fra start til slut. Egil Rasmussen Esbjerg A/S er medlem af Dansk Byggeri/ Di og BygGaranti, det er din garanti for arbejde af høj kvalitet. Så søger du en af markedets dygtigste aktører på fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise– og vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Da er du velkommen til at kontakte os ved at skrive eller ringe til os på mail: tommy@er-esbjerg.dk eller telefon: (+45) 75 15 94 20.

Ring til os
Skriv til os
Søg job